Международно изложение в Букурещ/Румъния

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА – ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА МИГ – Троян, Априлци, Угърчин, Местните инициативни групи в Република Румъния организират изложение на продукти и храни от териториите на техните МИГ и канят да вземат участие и български производители. Изложението ще се проведе в периода 22-26 ноември 2023 г. в Университета по агрономство и ветеринарна медицина (USAMV) в гр. Букурещ (на централно място в града). Изложбената площ ще се предоставя безплатно на производителите. Престоят в гр. Букурещ е за сметка на участниците, като организаторите са осигурили преференциални цени за настаняване на производители от Местни инициативни групи. Важно е всички участници, които ще вземат участие в изложението, да останат от 22 ноември до самия му край – 26 ноември, затова е необходимо да пристигнат с необходимото количество продукция. Каним производителите от територията на СНЦ „МИГ- Троян, Априлци, Угърчин“, които имат желание да участват в изложението, да се свържат с нас на електронната ни поща migta@abv.bg в срок до 17:00 часа на 13 ноември 2023 г. (понеделник). Възползвайте се от възможността да представите своята продукция на нови клиенти и да откриете нови пазари!

Условията за участие /предоставени от Министерството на земеделието и храните на Р България/:

  1. Изложбената площ се предоставя безплатно на производителите.
  2. Престоят в гр. Букурещ е за сметка на участниците. Организаторите са осигурили преференциални цени за настаняване на производители/МИГ:

Вариант № 1 – настаняване в USAMV общежитие, категория 1:

  • Цена за един човек/нощ/ден/стая с включена закуска и вечеря в самостоятелна стая: 78 евро
  • Цена за един човек/нощувка/ден/стая с включена закуска и вечеря в двойна стая: 53 евро

Вариант № 2 настаняване в USAMV общежитие, категория 2:

  • Цена за един човек/нощ/ден/стая с включена закуска и вечеря в самостоятелна стая: 69 евро
  • Цена за един човек/нощувка/ден/стая с включена закуска и вечеря в двойна стая: 60 евро

Вариант № 3 настнаяване в ROMANO AMERICANA общежитие:

  • Цена за един човек/нощувка/ден/стая с включена закуска и вечеря в самостоятелна стая: 107 евро
  • Цена за един човек/нощувка/ден/стая с включена закуска и вечеря в двойна стая: 58 евро

Всички участници следва да попълнят анкетата, която се намира на следния линк: https://forms.gle/dUPMUVM6j6d5r53n7 защото там е описано какви документи са необходими да се представят, като има възможност да се посочи от какво допълнително се нуждае производителят. На този линк е възможно да видите какъв тип настаняване и в кое общежитие е налично към момента на попълване на анкетата.

Важно е всички участници, които ще вземат участие на изложениeто, да останат от 22 ноември до самия край  – 26 ноември, затова е необходимо да пристигнат с необходимото количество продукция!!!Предоставяме снимка на къщичката, която ще бъде предоставена на производителите и където ще могат да разположат своята продукция.

Вашият коментар